Ο Αλεξάνδρου απαντά γιατί δέχτηκε να ποζάρει για πρώτη φορά με την Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Ο Αλεξάνδρου απαντά γιατί δέχτηκε να ποζάρει για πρώτη φορά με την Ευριπίδου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάκτυλό του εξηγεί τους λόγους που τόσα χρόνια δεν ήθελε να φωτογραφίζεται με την σύζυγό του.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρουν για πρώτη φορά και ο λόγος για τον άσο του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ σημαντικός.

Το τεύχος του περιοδικού «Madame Figaro» που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, 30/11, κοσμεί το ζεύγος Αλεξάνδρου – Ευριπίδου.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μιλώντας στην κάμερα εξήγησε ότι αποδέχτηκε να φωτογραφηθεί με την σύζυγό του και να δώσουν μια κοινή συνέντευξη αφού πίσω από αυτό υπάρχει ο σκοπός της ενίσχυσης της μονάδας πρόωρων παιδιών του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE