LIFESTYLE

Κύπριος ποδοσφαιριστής γρονθοκοπήθηκε από την πρώην του- Φοβάται ότι θα δημοσιεύσει «ροζ» βίντεο της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος ποδοσφαιριστής γρονθοκοπήθηκε από την πρώην του- Φοβάται ότι θα δημοσιεύσει «ροζ» βίντεο της- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο με την τραγουδίστρια Megan McKenna και τον Κύπριο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή (με την Ελπίδων) Μιχάλη ή Mike Θαλασσίτη. Ο 25χρονος «άσος» που πλέον ακολουθει καριέρα ριάλιτι αστέρα, απασχολεί ξανά τα ΜΜΕ.

Αιτία όπως διαβάζουμε σε δεκάδες δημοσιέυματα σε αγγλικές ιστοσελίδες η καταγγελία της πρώην του, πως ο Θαλασσίτης, εισέβαλε πολλές φορές στο σπίτι της, στο Essex όπου και φέρεται να την βινεοσκοπούσε ενώ η ίδια κυκλοφορούσε γυμνή.

Σχετική καταγγελία έχει γίνει και σε αστυνομικό σταθμό από την τραγουδίστρια ενώ σύμφωνα με την Mirror η McKenna συνάντησε τον Θαλασσίτη όπου και σε έξαλλη κατάσταση του ζήτησε εξηγήσεις, σπάζοντας πράγματα στο διαμέρισμα του και στη συνέχεια φέρεται να τον γρονθοκόπησε με τον 25χρονο να της ζητά να ηρεμήσει.

Μέσω εκπροσώπου του ο Κύπριος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, αρνείται τις κατηγορίες που του καταλογίζει η τραγουδίστρια και πως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα η McKenna υποστηρίζει ότι ο Θαλασσίτης μπήκε πολλές φορές στο σπίτι της και έχει στα χέρια του υλικό που την απείλησε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα με την ίδια να περπατά γυμνή στο σπίτι της, καθώς και ακατάλληλο υλικό απο την σχέση τους που κράτησε 7 μήνες.

«Θα τελειώσω και εσένα και την καριέρα σου» φαίνεται να ήταν τα λόγια της 26χρονης με εκπρόσωπο της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει ότι η McKenna  όντως κατήγγειλε ένα περιστατικό παραβίασης του προσωπικού της χώρου από πρόσωπο που δεν κατονομάζεται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top