ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MORTAL ENGINES (Φονικές Μηχανές)

MORTAL ENGINES (Φονικές Μηχανές)

Ο Πίτερ Τζάκσον (Lord Of The Rings) παρουσιάζει μια νέα, επική περιπέτεια.

Πολλά χρόνια μετά τον πόλεμο "εξήντα λεπτών", οι πόλεις τώρα επιβιώνουν σε μια έρημη Γη γυρνώντας γύρω από γιγάντιους τροχούς που επιτίθενται και καταβροχθίζουν μικρότερες πόλεις για να αναπληρώσουν τους πόρους τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

O Πίτερ Τζάκσον συνυπογράφει σενάριο και παραγωγή και μαζί με τη δημιουργική ομάδα του «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» μας φέρνουν την απόλυτη επική περιπέτεια φαντασίας για το Δεκέμβριο του 2018.

Σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον, με τη γη να αργοπεθαίνει, οι άνθρωποι κατοικούν σε κινητές πόλεις, με τις μηχανές που τις κινούν να μην σβήνουν ποτέ… Σε αυτό το δυστοπικό μέλλον, κάθε πόλη προσπαθεί, μαχόμενη, να καταβροχθίσει την άλλη για καύσιμα.

Εκατοντάδες χρόνια μετά το τέλος του πολιτισμού μας εξαιτίας ενός καταστροφικού γεγονότος μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Έστερ Σο (Χέρα Χίλμαν), φαίνεται να είναι η μόνη που μπορεί να σταματήσει το Λονδίνο – που πλέον είναι μια γιγαντιαία επιθετική πόλη πάνω σε τροχούς – από το να καταβροχθίσει τα πάντα στο πέρασμα του. Η Έστερ ενώνει τις δυνάμεις της με τον Τομ Νατσγουόρθι (Ρόμπερτ Σιχάν) έναν απόκληρο από το Λονδίνο, και με την Άννα Φανγκ (Τζιχάε) μια επικίνδυνη μα καλόκαρδη εγκληματία με γενναιόδωρη καρδιά.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ταινία Φονικές Μηχανές είναι η εκπληκτική, νέα επική περιπέτεια σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ Κρίστιαν Ρίβερς (King Kong). Μαζί με τον Ρίβερς βρίσκονται οι, βραβευμένοι 3 φορές με βραβείο Όσκαρ, δημιουργοί των ταινιών Χόμπιτ και Άρχοντας των Δακτυλιδιών Πίτερ Τζάκσον, Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς, που έχουν γράψει το σενάριο. Τα οπτικά εφέ έχει κάνει μια ομάδα της Wete Digital, με επικεφαλής τους Κεν ΜακΓκο, Κέβιν Σμιθ, Λουκ Μίλαρ και Ντένις Γιο. Η προσαρμογή έχει γίνει από τη βραβευμένη σειρά βιβλίων του Φίλιπ Ριβ, που εκδόθηκε το 2001 από την Scholastic.

 Πρωταγωνιστούν: Χιούγκο Γουϊβινγκ
Στίβεν Λανγκ
Λέϊλα Τζορτζ
Ρόναν Ραφτερι
Χέρα Χίλμαρ
Ρόμπερτ Σιχάν
Πάτρικ Μαλαχάϊντ

Σκηνοθέτης: Κρίστιαν Ρίβερς

 Από τις 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top