ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Συνεχίζεται ο πόλεμος στην ΕΔΕΚ: «Μαθαίναμε τις θέσεις του κόμματος απο τις ειδήσεις»

Συνεχίζεται ο πόλεμος στην ΕΔΕΚ: «Μαθαίναμε τις θέσεις του κόμματος απο τις ειδήσεις»

Η κόντρα στην ΕΔΕΚ δεν λέει να κοπάσει, το παραιτηθέν μέλος του Πολιτικού Γραφείου Βίκτωρα Κουντούρη να προβαίνει σε νέες δηλώσεις.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Φιλελεύθερο» και τον Φρίξο Δαλίτη, παραχώρησε ο Βίκτωρας Κουντουρής μιλώντας για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουντουρής υπογράμμισε στη συνέντευξη του ότι: «Μαθαίναμε τις θέσεις της ΕΔΕΚ από τα ΜΜΕ», και συνέχισε «Δεν νοείται, κατά την άποψή μου, τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου να ενημερώνονται για θέματα που αφορούν άμεσα στο Κίνημα από τα Μέσα Ενημέρωσης. Δεν είναι λογικό ένα μέλος του Πολιτικού Γραφείου να ενημερώνεται για το ποια είναι η θέση της ΕΔΕΚ για μείζονα θέματα όπως η Παιδεία και η Υγεία, ή και για άλλα πιο εσωτερικά θέματα, από το διαδίκτυο, χωρίς να έχει προηγηθεί η δέουσα ενημέρωση».

Μίλησε μάλιστα για στοχοποίηση στην αντίθετη άποψη αφού διάφορα άτομα τύγχαναν ειρωνικής και χλευαστικής υποδοχής. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είναι δυνατόν εκλελεγμένα μέλη συλλογικών οργάνων να αποπειρώνται να εκφράσουν κάποια επιχειρηματολογία και να αισθάνονται ότι η άποψή τους θα στοχοποιηθεί.»

Όσο αφορά τις επερχόμενες ευρωεκλογές του 2019, ο κ. Κουντουρής τόνισε: «Ήμουν εξ εκείνων που υποστήριξαν ότι η ΕΔΕΚ θα έπρεπε πάση θυσία να επιδιώξει συνεργασία με άλλα κόμματα του Ενδιάμεσου Χώρου και κυρίως με τους Οικολόγους, με τους οποίους υπήρχε ήδη μία πετυχημένη εμπειρία. Η επιλογή της αυτόνομης καθόδου εμπεριέχει τόσο μεγάλο ρίσκο που μπορεί να αποδειχθεί τελικά καταστροφική, ειδικά μάλιστα αν η έδρα αυτή καταλήξει στο ΕΛΑΜ.»

Τέλος στην ερώτηση αν το κεφάλαιο ΕΔΕΚ έκλεισε οριστικά, απάντησε θετικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top