ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κοιμάται 8 μήνες σε καρέκλα του Νοσοκομείου δίπλα στον γιο της – Δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα –VIDEO

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κοιμάται 8 μήνες σε καρέκλα του Νοσοκομείου δίπλα στον γιο της – Δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα –VIDEO

Τους τελευταίους οκτώ μήνες, ζει μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και κοιμάται σε μια καρέκλα, δίπλα από το κρεβάτι όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος της.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ο 40χρονος γιος της κυρίας Μαγδαλινής, ήρθε από την Ελλάδα στην Κύπρο για να βρει δουλειά, και στις 8 Απριλίου 2018, εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένος σε πάρκο στην Γερμασόγεια. Όπως δηλώνει η κα. Μαγδαλλινή σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Μαρία Σταβελέϊ, ειδοποιήθηκε για το περιστατικό τρείς ημέρες μετά αφότου εντοπίστηκε ο γιος της.

Το πιο κάτω βίντεο καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, γι’ αυτό η κα. Μαγδαλινή αναφέρει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο του τελευταίους έξι μήνες.

«Έξι μήνες κοιμάμαι σε μια καρέκλα στο Γενικό Νοσοκομείο», δήλωνε η 63χρονη μητέρα του Κωνσταντίνου. Ο 40χρονος γιος της ήταν τους πρώτους τέσσερις μήνες στην εντατική, όπου υπέστη και λοίμωξη, ενώ τους τελευταίους μήνες νοσηλεύεται στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με όσα είπε η 63χρονη, λόγω του ότι δεν υπάρχει μπάνιο στο νοσοκομείο, η ίδια πλένεται και καθαρίζεται με ένα σφουγγάρι, ενώ τα ρούχα τα πλένει σε μια λεκάνη και καμία φορά τα παίρνουν νοσηλεύτριες και τα πλένουν στο σπίτι τους.

Ο γιος της όπως εξήγησε, είναι σε κατάκλιση, δεν σηκώνεται, δεν μιλάει, μόνο βλέπει και ακούει.

Η κα. Μαγδαλινή, απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί, να την βοηθήσει για να μεταφέρει το παιδί της στην Ελλάδα, για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης. «Δεν θέλω χρήματα για μένα, μόνο για την αποκατάσταση του παιδιού μου ή την επιστροφή του στην Ελλάδα, διότι εδώ δεν του παρέχουν αποκατάσταση», δήλωσε.

Η ίδια είναι άνεργη, ενώ ο άντρας της αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, ενώ την δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και παίρνει μια σύνταξη των 630 ευρώ. «Δυστυχώς, ο άνδρας μου μένει νηστικός για να δώσουμε στο παιδί τα απαραίτητα», είπε χαρακτηριστικά η κα. Μαγδαλινή.

Επιπλέον, τα αδέλφια της κα. Μαγδαλινής είναι και αυτά ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι οποίοι μάλιστα αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας, ενώ είναι και σε άσχημη οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό δεν μπορούν να την βοηθήσουν.

Τον Κωνσταντίνο του έχουν επισκεφθεί και Κοινωνικοί Λειτουργοί, ενώ η κα. Μαγδαλινή έστειλε και ενημερωτικές επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς ωστόσο να λάβει κάποια απάντηση, γι’ αυτό πλέον ζητά την βοήθεια από τον κόσμο.

Η κα. Μαγδαλινή είναι πρόθυμη να παρουσιάσει και τα απαραίτητα χαρτιά, σε όποιον τα ζητήσει, που να αποδεικνύουν την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με την κα. Μαγδαλινή, μας εξήγησε ότι από τότε που δημοσιεύθηκε το πιο κάτω βίντεο (σ.σ. Σεπτέβριο 2018), ακόμη βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μαζί με τον γιο της, αφού δεν βρέθηκε κάποιος να βοηθήσει. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top