Οδηγοί προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας

Οδηγοί προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία Κύπρου.

Λόγω βροχόπτωσης που υπήρχε κατά τη διάρκεια της νύκτας, στους πιο κάτω δρόμους της επαρχίας Λεμεσού, υπάρχουν κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών.

• Γεράσας – Καλού Χωριού
• Γεράσας – Λουβαρά
• Σαιττά – Καρβουνά

Προτρέπονται οι οδηγοί να που θα διακινηθούν στο πιο πάνω οδικό δίκτυο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE