Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών ανοιχτά της Νέας Καληδονίας

Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών ανοιχτά της Νέας Καληδονίας

Ισχυρός σεισμός 7,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά της ανατολικής ακτής Νέας Καληδονίας, στον Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσε το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό (PTWC), το οποίο προειδοποίησε για πιθανό τσουνάμι κοντά στο επίκεντρο του σεισμού.

Το εστιακό βάθος του σεισμού, που σημειώθηκε ανοιχτά της υπερπόντιας αυτής κτήσης της Γαλλίας, ήταν μικρό, υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 155 χιλιομέτρων ανατολικά, νοτιοανατολικά των Νησιών Λογιοτέ ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Νέας Καληδονίας.

"Υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν επικίνδυνα παλιρροϊκά κύματα εντός 1.000 χιλιομέτρων από το επίκεντρο του σεισμού κατά μήκος των ακτών του Βανουάτου και της Νέας Καληδονίας", σύμφωνα με το PTWC.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE