Οδηγοί προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας

Οδηγοί προσοχή! Κλειστοί δρόμοι στη Λεμεσό λόγω κακοκαιρίας

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία Κύπρου.

Λόγω βροχόπτωσης που υπήρχε κατά τη διάρκεια της νύκτας, στους πιο κάτω δρόμους της επαρχίας Λεμεσού, υπάρχουν κατολισθήσεις όγκων χώματος και πετρών.

• Γεράσας – Καλού Χωριού
• Γεράσας – Λουβαρά
• Σαιττά – Καρβουνά

Προτρέπονται οι οδηγοί να που θα διακινηθούν στο πιο πάνω οδικό δίκτυο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE