ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η απάντηση της John & Pascalis για το χαλλούμι: «Μας εξέθεσε το κράτος»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η απάντηση της John & Pascalis για το χαλλούμι: «Μας εξέθεσε το κράτος»

Η εταιρεία John & Pascalis με ανακοίνωση της απαντά στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τα όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν στη διαμάχη για το εμπορικό σήμα του χαλλουμιού.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Σε διάλογο καλεί το Υπουργείο η John & Pascalis που δηλώνει έτοιμη να αποσύρει τις αιτήσεις της εάν το Υπουργείο μετά από συζήτηση προχωρήσει σε τροποποίηση των αντιαναπτυξιακών και λανθασμένων κανονισμών, όπως αναφέρει η ίδια, των εμπορικών σημάτων και των προδιαγραφών που περιέχονται στον φάκελο κατοχύρωσης που κατατέθηκε στην Ε.Ε αναφορικά με την παραγωγή του χαλλουμιού

Σκοπός της εταιρείας, όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιοποιεί το BusinessNews, είναι η εξασφάλιση του χαλλουμιού ως κυπριακού προϊόντος, κάτι που θα διευκολύνει τους κύπριους παραγωγούς ώστε να εξάγουν και να εμπορεύονται διεθνώς το προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top