Κυπριακός εμφύλιος στο VOICE – «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την τσιτάρα από Θαντερκατς» - VIDEO

Κυπριακός εμφύλιος στο VOICE –  «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την τσιτάρα από Θαντερκατς» - VIDEO

«Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την Thunderclouds» σχολίασε ο Πάνος Μουζουράκης.

O Ανδρέας Ιωάννου από την ομάδα της Έλενας και η Χρυσώ Δημητρίου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά βρέθηκαν αντιμέτωποι ύστερα από κλήρωση το βράδυ της Τετάρτης, 5/12.

0 20χρονος έκανε πολλές φορές πρόβα το τραγούδι του για να δώσει όσο περισσότερο συναίσθημα μπορούσε, ενώ η Χρυσώ είχε φοβερή εμπιστοσύνη στον εαυτό της, αλλά και στις ικανότητές της.

Ο Ανδρέας Ιωάννου έβαλε συναίσθημα σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη, συγκινώντας την coach του.

Η δε Χρύσω με ένα ροκ στυλ ανέβηκε στην σκηνή και απογείωσε το κομμάτι της σε αγγλικό στίχο.

Τελικά ο κόσμος έδωσε την ψήφο του στον Ανδρέα Ιωάννου.

Ο δε Πάνος Μουζουράκης παρομοιάζοντας το cross battles του VOICE με τα cartoons είπε: «Το αρκουδάκι της αγάπης νίκησε την Thunderclouds». Δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο της 37χρονης σοπράνο για την υπέροχή της φωνή. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE