Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Συνεχίζονται οι επαφές με Φάμπρεγας – Που κολλάει το deal!

Οι συζητήσεις της Μίλαν με τον μέσο της Τσέλσι, Σεσκ Φάμπρεγας, συνεχίζονται, με τους Rossoneri να του προσφέρουν συμβόλαιο για 2.5 χρόνια.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport οι Μιλανέζοι βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζερ του 31χρονου, Ντέιβιντ Ντέιν, στον οποίο έχουν προτείνει μισθό 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον πελάτη του. Την ίδια στιγμή όμως, η Μίλαν δεν τα έχει βρει με την Τσέλσι, η οποία, παρότι ο παίκτης μένει ελεύθερος σε έξι μήνες, ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Ο πρώην άσος των Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, έχει παίξει βασικός μόλις σε ένα ματς της Premier League φέτος υπό τις οδηγίες του Μαουρίτσιο Σάρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE