Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Την λύπη και απαρέσκειά της εξέφρασε με δηλώσεις της στο ThemaOnline η Μαρίνα Καρού, Ταμίας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου/Λυκείου Κάτω Πύργου.

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας μειωτικά και ειρωνικά σχόλια που έχουν γίνει για το γεγονός ότι στον χριστουγεννιάτικό μας λαχνό συμπεριλαμβάνουμε ένα φλομπέρ» είπε η κ. Καρού και πρόσθεσε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να πω ότι είμαστε κυνηγετική περιοχή. Μας έκαναν δώρο αυτό το φλομπέρ για να το κληρώσουμε. Είναι απόλυτα λογικό».

Η κ. Καρού, πρόσθεσε: «Το σχολείο μας αποτελείται από 50 παιδιά. Μόνο αυτά κι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε τι περνάμε καθημερινά λόγω αποστάσεων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Με λυπεί, λοιπόν, ιδιαίτερα που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βρήκαν αυτό το θέμα για να ασχολούνται μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE