ΚΥΠΡΟΣ: «Τζάμπα» η κακοκαιρία- Η σούμα δείχνει ότι θα πούμε το νερό νεράκι- ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: «Τζάμπα» η κακοκαιρία- Η σούμα δείχνει ότι θα πούμε το νερό νεράκι- ΠΙΝΑΚΑΣ

Τι και αν ολόκληρη η Κύπρος βρισκόταν για μια εβδομάδα σχεδόν σε κλοιό κακοκαιρίας και έντονων βροχοπτώσεων, η κατάσταση στα φράγματα παραμένει τραγική.

Παρά τις βροχοπτώσεις που έπεσαν τις τελευταίες ημέρες, τα αποθέματα νερού στα φράγματα της Κύπρου παραμένει σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, αφού από της 27/11 που η συνολική πληρότητα ήταν στο 11,1%, σύμφωνα με το Τμήμα Αναπτύξεως υδάτων, στις 7/12 η πληρότητα φτάνει στο 11.6%.

Μετά από τόσες βροχές δηλαδή, στα φράγματα μας σημειώθηκε αύξηση μόλις 0.5%, με τα συνολικά αποθέματα από όλα τα φράγματα να φτάνουν τα 33. 844 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού, από τα 290.804 που δύναται να αποθηκεύσουν οι υδατοφράκτες μας.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, όπως διαμορφώνεται μέχρι τις 7/12/2018.

X.Z. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Συντεχνίες για ΑΤΑ: Δίνουν «παράθυρο ευκαιρίας» στην Κυβέρνηση μέχρι την Παρασκευή - «αν χρειαστεί θα κλιμακώσουμε τα μέτρα»

Την απόφασή τους για κλιμάκωση των μέτρων σε περίπτωση που αυτό κριθεί σκόπιμο, ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά την πανσυνδικαλιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΣΕΚ, στη Λευκωσία, σε σχέση με το θέμα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ATA). Οι συντεχνίες θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE