Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Την λύπη και απαρέσκειά της εξέφρασε με δηλώσεις της στο ThemaOnline η Μαρίνα Καρού, Ταμίας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου/Λυκείου Κάτω Πύργου.

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας μειωτικά και ειρωνικά σχόλια που έχουν γίνει για το γεγονός ότι στον χριστουγεννιάτικό μας λαχνό συμπεριλαμβάνουμε ένα φλομπέρ» είπε η κ. Καρού και πρόσθεσε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να πω ότι είμαστε κυνηγετική περιοχή. Μας έκαναν δώρο αυτό το φλομπέρ για να το κληρώσουμε. Είναι απόλυτα λογικό».

Η κ. Καρού, πρόσθεσε: «Το σχολείο μας αποτελείται από 50 παιδιά. Μόνο αυτά κι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε τι περνάμε καθημερινά λόγω αποστάσεων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Με λυπεί, λοιπόν, ιδιαίτερα που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βρήκαν αυτό το θέμα για να ασχολούνται μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

LIVE: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο Πάφου - Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE