Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Την λύπη και απαρέσκειά της εξέφρασε με δηλώσεις της στο ThemaOnline η Μαρίνα Καρού, Ταμίας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου/Λυκείου Κάτω Πύργου.

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας μειωτικά και ειρωνικά σχόλια που έχουν γίνει για το γεγονός ότι στον χριστουγεννιάτικό μας λαχνό συμπεριλαμβάνουμε ένα φλομπέρ» είπε η κ. Καρού και πρόσθεσε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να πω ότι είμαστε κυνηγετική περιοχή. Μας έκαναν δώρο αυτό το φλομπέρ για να το κληρώσουμε. Είναι απόλυτα λογικό».

Η κ. Καρού, πρόσθεσε: «Το σχολείο μας αποτελείται από 50 παιδιά. Μόνο αυτά κι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε τι περνάμε καθημερινά λόγω αποστάσεων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Με λυπεί, λοιπόν, ιδιαίτερα που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βρήκαν αυτό το θέμα για να ασχολούνται μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.