Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Αντίδραση για το φλομπέρ που κληρώνει Σύνδεσμος Γονέων –«Τόσα προβλήματα, μ΄ αυτό βρήκαν να ασχοληθούν;»

Την λύπη και απαρέσκειά της εξέφρασε με δηλώσεις της στο ThemaOnline η Μαρίνα Καρού, Ταμίας του Συνδέσμου Γονέων Γυμνασίου/Λυκείου Κάτω Πύργου.

«Έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας μειωτικά και ειρωνικά σχόλια που έχουν γίνει για το γεγονός ότι στον χριστουγεννιάτικό μας λαχνό συμπεριλαμβάνουμε ένα φλομπέρ» είπε η κ. Καρού και πρόσθεσε: «Κατ΄ αρχάς θέλω να πω ότι είμαστε κυνηγετική περιοχή. Μας έκαναν δώρο αυτό το φλομπέρ για να το κληρώσουμε. Είναι απόλυτα λογικό».

Η κ. Καρού, πρόσθεσε: «Το σχολείο μας αποτελείται από 50 παιδιά. Μόνο αυτά κι εμείς οι γονείς γνωρίζουμε τι περνάμε καθημερινά λόγω αποστάσεων και ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Με λυπεί, λοιπόν, ιδιαίτερα που με τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε βρήκαν αυτό το θέμα για να ασχολούνται μαζί μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE