Φόνος στα Κονιά: Ενώπιον Δικαστηρίου ο 58χρονος που συνελήφθη ξανά - Πότε θα γίνει η νεκροτομή στη σορό του 26χρονου
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 58χρονος για την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης στην Πάφο.

Σε έκτακτη δήλωση στη Βουλή των Κοινοτήτων θα προβεί στις 3.30 το απόγευμα τοπική ώρα η Τερέζα Μέι, εν μέσω πολλών αναφορών ότι έχει αποφασίσει την αναβολή της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας επί της συμφωνίας του Brexit στη Βουλή των Κοινοτήτων υπό την απειλή μεγάλης σε έκταση ήττας.
Πάντως επισήμως η εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί κανονικά.
Η κα Μέι είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ άλλων με τους κ. Γιούνκερ, Βαράντκαρ, Ρούτε και την Καγκελάριο Μέρκελ. Ωστόσο σήμερα εκπρόσωπος του Προέδρου της Κομισιόν και ο Ιρλανδός Υπουργός Εξωτερικών είπαν ότι η συμφωνία του Brexit δεν επιδέχεται επαναδιαπραγμάτευση.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




