Έκτακτη δήλωση Μέι την στιγμή που «απειλείται» από μεγάλης έκταση ήττα

Έκτακτη δήλωση Μέι την στιγμή που «απειλείται» από μεγάλης έκταση ήττα

Έκτακτη δήλωση Μέι το απόγευμα στη Βουλή.

Σε έκτακτη δήλωση στη Βουλή των Κοινοτήτων θα προβεί στις 3.30 το απόγευμα τοπική ώρα η Τερέζα Μέι, εν μέσω πολλών αναφορών ότι έχει αποφασίσει την αναβολή της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας επί της συμφωνίας του Brexit στη Βουλή των Κοινοτήτων υπό την απειλή μεγάλης σε έκταση ήττας.

Πάντως επισήμως η εκπρόσωπος της Πρωθυπουργού είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ότι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί κανονικά.

Η κα Μέι είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ άλλων με τους κ. Γιούνκερ, Βαράντκαρ, Ρούτε και την Καγκελάριο Μέρκελ. Ωστόσο σήμερα εκπρόσωπος του Προέδρου της Κομισιόν και ο Ιρλανδός Υπουργός Εξωτερικών είπαν ότι η συμφωνία του Brexit δεν επιδέχεται επαναδιαπραγμάτευση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE