Η έγκυος γυναίκα του είπε να σταματήσει το Fortnite και αυτός την έδειρε απρόκλητα - VIDEO

Η έγκυος γυναίκα του είπε να σταματήσει το Fortnite και αυτός την έδειρε απρόκλητα - VIDEO

Ένα απίστευτο και εξωφρενικό περιστατικό διερευνά η Αστυνομία στο Σίνδνεϊ της Αυστραλίας αφού 26χρονος φέρεται να έδειρε την έγκυο γυναίκα του επειδή του είπε να σταματήσει να παίζει Fortnite.

Μπορεί να μην φαίνεται στο βίντεο αλλά η έγκυος γυναίκα ακούγεται να λέει στον άντρα της ότι θα πρέπει να σταματήσει να παίζει.

Ο άντρας της όμως που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση σε οπτικοακουστική πλατφόρμα παιχνιδιών φαίνεται να σηκώνεται θυμωμένος από την καρέκλα.

Μετά από λίγο ακούγεται η γυναίκα του να φωνάζει και να κλαίει.

Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Αστυνομία του Σίνδνεϊ ο 26χρονος κατηγορείται για απρόκλητη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Όπως ανάφερε η αστυνομία η γυναίκα δεν φέρεται να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τα χτυπήματα όμως η διαδικασία εναντίον του 26χρονου θα συνεχιστεί.

Την καταγγελία έκανε άτομο το οποίο έβλεπε το περιστατικό σε ζωντανή σύνδεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE