Επίθεση στο Στρασβούργο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Επίθεση στο Στρασβούργο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου ανήλθε σήμερα σε τρεις και των τραυματιών σε 13, ανάμεσά τους οι πέντε σοβαρά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, έπειτα από τον θάνατο ενός σοβαρά τραυματισμένου, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

"Ο απολογισμός, πάντα προσωρινός, είναι πλέον τρεις νεκροί, πέντε σοβαρά τραυματισμένοι και οκτώ ελαφρά", ανέφερε η νομαρχία του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της.΄Ενας από τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους από την επίθεση είναι εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με την εισαγγελία.


Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE