Επίθεση στο Στρασβούργο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Επίθεση στο Στρασβούργο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου ανήλθε σήμερα σε τρεις και των τραυματιών σε 13, ανάμεσά τους οι πέντε σοβαρά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, έπειτα από τον θάνατο ενός σοβαρά τραυματισμένου, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Παρισιού.

"Ο απολογισμός, πάντα προσωρινός, είναι πλέον τρεις νεκροί, πέντε σοβαρά τραυματισμένοι και οκτώ ελαφρά", ανέφερε η νομαρχία του Κάτω Ρήνου σε ανακοίνωσή της.΄Ενας από τους πέντε σοβαρά τραυματισμένους από την επίθεση είναι εγκεφαλικά νεκρός, σύμφωνα με την εισαγγελία.


Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE