Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12) προγραμματίστηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την ιδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Μετά τις συναντήσεις με τον  Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η κα. Λουτ φτάνει στην Κύπρο για να δει τους ηγέτες των δύο πλευρών.

Πρώτα η κα. Λουτ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12), ενώ το τετ- α –τετ της με τον Μουσταφά Ακιντζί, δεν έγινε ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE