Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12) προγραμματίστηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την ιδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Μετά τις συναντήσεις με τον  Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η κα. Λουτ φτάνει στην Κύπρο για να δει τους ηγέτες των δύο πλευρών.

Πρώτα η κα. Λουτ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12), ενώ το τετ- α –τετ της με τον Μουσταφά Ακιντζί, δεν έγινε ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE