Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Πρώτα βλέπει Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Λουτ

Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12) προγραμματίστηκε η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την ιδική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Τζέιν Χολ Λουτ.

Μετά τις συναντήσεις με τον  Έλληνα αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου η κα. Λουτ φτάνει στην Κύπρο για να δει τους ηγέτες των δύο πλευρών.

Πρώτα η κα. Λουτ θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (16/12), ενώ το τετ- α –τετ της με τον Μουσταφά Ακιντζί, δεν έγινε ακόμα γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE