ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 27χρονου για διάρρηξη εστιατορίου

ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 27χρονου για διάρρηξη εστιατορίου

Συνελήφθη χθες (16/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάρρηξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 14 Δεκεμβρίου από 49χρονη ότι άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν τις πόρτες του καφεστιατορίου της που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Στο πλαίσιο ωστόσο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE