ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 27χρονου για διάρρηξη εστιατορίου

ΠΑΦΟΣ: Μαρτυρία οδήγησε στη σύλληψη 27χρονου για διάρρηξη εστιατορίου

Συνελήφθη χθες (16/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 27χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρας διάρρηξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 14 Δεκεμβρίου από 49χρονη ότι άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν τις πόρτες του καφεστιατορίου της που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή για περαιτέρω εξετάσεις και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Στο πλαίσιο ωστόσο των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE