Χαμηλές πτήσεις από Ισραηλινά μαχητικά στη Λευκωσία

Χαμηλές πτήσεις από Ισραηλινά μαχητικά στη Λευκωσία

Διεξαγωγή προγραμματισμένης άσκησης Κύπρου-Ισραήλ από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου, εντός FIR Λευκωσίας και χερσαίου χώρου της Δημοκρατίας.

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη άσκηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ, στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Η άσκηση διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα του χερσαίου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην άσκηση συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία ενδεχομένως να πραγματοποιούν πτήσεις χαμηλού ύψους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE