Τετ α τετ Λουτ - Ακκιντζί

Τετ α τετ Λουτ - Ακκιντζί

Νέα συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακκιντζί θα έχει η ιδική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ την Δευτέρα 17/12.

Στόχος της συνάντηση η διαμόρφωση των όρων αναφοράς προς επανέναρξη των συνομιλιών.

Να σημειώσουμε ότι η συνάντηση έχει προγραμματήστεί για τις 10 το πρωί της Δευτέρας (17/12), ενώ πληροφορίες που επικαλείται το «ΡΙΚ» δεν φαίνεται προς το παρόν να προγραμματίζεται κοινή συνάντηση μεταξύ Προέδρου Αναστασιάδη και Μουσταφά Ακκιντζί.

Τέλος, όπως δήλωσε την Κυριακή (16/12) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, η κα. Λούτ δεν έφερε μαζί της κάποιο γραπτό κείμενο στην συνάντηση που είχε την Κυριακή (16/12) με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE