ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Ειρήνης – Παμπορίδη – Στη «μέση» ο Πολύζος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόντρα Ειρήνης – Παμπορίδη – Στη «μέση» ο Πολύζος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ της Βουλευτή του ΑΚΕΛ και του τέως υπουργού Υγείας ξέσπασε με αφορμή σχόλιο της πρώτης για τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη, ως απάντηση προς τους ιατρούς.

Επιμέλεια: Μιχάλης Μενελάου

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η κυρία Χαραλαμπίδου ανέφερε πως «Χθες ο πρόεδρος αναφερόμενος στους γιατρούς είπε: ‘Τον όρκο του Ιπποκράτη δεν τον έδωσαν για να πλουτίσουν’.  Κάποιος θα μπορούσε να του απαντήσει να κοιτάζει πρώτα τα του οίκου του. Γιατί τους όρκους τους δίνουμε για να υπηρετούμε το λαό και τη Δημοκρατία όχι για να πλουτίζουμε και να ευνοούμε συγγενείς και φίλους ...ή αγνοεί τι γίνεται γύρω του και τι νομοσχέδια κατατίθενται στην Βουλή. Υ.Γ Το χρήμα αγοράζει εξουσία, αγοράζει ανθρώπους, αγοράζει τη σιωπή συνήθως...»

Τότε τον λόγο έλαβε ο πρώην υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης ο οποίος της ανέφερε πως κινδύνευε να κατηγορηθεί «στον βωμό της ατάκας» πως δεν διστάζει να δώσει «συγχωροχάρτι στον κάθε επίορκο» ενώ παράλληλα ζήτησε τη θέση της επί του συγκεκριμένου, με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου να του αναφέρει πως την ατάκα «την έριξε ο Πρόεδρος και εκεί έπρεπε να ασκήσεις πρώτα κριτική για να είσαι σωστός».

Ο Γιώργος Παμπορίδης, όμως επέμενε να ακούσει την θέση της βουλευτή του ΑΚΕΛ, για να του απαντήσει πως το «ΓεΣΥ θα πρέπει να στηριχθεί σε γερά θεμέλια και γερά θεμέλια δεν είναι ούτε ο Πολύζος ούτε οι λεκτικοί προπηλακισμοί. Να θυμίσω ότι ο ΟΚΥΠΥ έστειλε θέμα Πολύζου στον ΓΕ».

«Κρίμα να προσπαθείς να υποβιβάσεις το ΓεΣΥ στο επίπεδο ατόμων και του κάθε Πολύζου μηδενίζοντας αγώνες δεκαετιών. Ας είναι. Την απάντηση δεν την έδωσες ποτέ ωστόσο. Δικαίωμά σου. Καλή συνέχεια», ήταν η απάντηση του Γιώργου Παμπορίδη.

«Ο Πολύζος θα είναι γενικός διευθυντής του ΟΚΥΠΥ ή μήπως είναι πόστο άνευ σημασίας και όπως είπε και ο διευθυντής του υπ οικ αν  αυτοί που καλούνται να στήσουν το ΓεΣΥ έχουν θέματα που είναι τα γερά θεμέλια ενός τόσου δύσκολου εγχειρήματος», κατέληξε η κυρία Χαραλαμπίδου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top