LIFESTYLE

Το αντίο του Αλεξάνδρου στον ΑΠΟΕΛ – Απίστευτο από που έβλεπε η Ευριπίδου την διάσκεψη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αντίο του Αλεξάνδρου στον ΑΠΟΕΛ – Απίστευτο από που έβλεπε η Ευριπίδου την διάσκεψη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανακοίνωσε μέσω δημοσιογραφικής διάσκεψης το τέλος εποχής του στον ΑΠΟΕΛ. Η σύζυγός του φρόντισε να είναι δίπλα του, έστω κι αν δεν μπορούσε να είναι κυριολεκτικά κοντά του.

Ο ΑΠΟΕΛ, την Τρίτη, 18/12, παρέθεσε διάσκεψη Τύπου στο προπονητικό κέντρο «Parimatch Αρχάγγελος» παρουσία του προέδρου της εταιρείας, Πρόδρομου Πετρίδη και του Νεκτάριου Αλεξάνδρου.

Τα λόγια του Νεκτάριου Αλεξάνδρου άκρως συκινητικά, γεμάτα ευγνωμοσύνη στον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είμαι των ομιλιών, όμως, σήμερα θα προσπαθήσω να πω όσα έχω μέσα μου. Μέρες σαν τη σημερινή είναι από τις πιο δύσκολες στην καριέρα μου. Το παιχνίδι αύριο είναι το τελευταίο με τα χρώματα της ομάδας. Το ΑΠΟΕΛ είναι μέρος της οικογένειας μου και το αγαπώ. Εδώ έμαθα ποδόσφαιρο, έμαθα, έπεσα και ξανασηκώθηκα.

Σχετικό άρθρο: Πετρίδης: «Ελπίζω να μην…» – Αλεξάνδρου: «Αφάνταστα δύσκολο»! Τι είπε για πρώην προπονητές και πορεία του στον ΑΠΟΕΛ

Ονειρεύτηκα να γίνω ποδοσφαιριστής το πέτυχα. Ονειρεύτηκα τίτλους και πήρα, όμως, πήρα πολλά περισσότερα. Και όλα αυτά με την ομάδα που αγαπώ.»

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου πήρε την δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει τον ΑΠΟΕΛ και η σύζυγός του που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να είναι δίπλα του, παρακολουθούσε μέσω streaming από τον υπολογιστή της την διάσκεψη.

Μεσω ενός story έδειξε ότι είναι δίπλα στον σύζυγό της:

O Νεκτάριος Αλεξάνδρου αύριο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Όπως ανέφερε: «Αύριο, όμως, σε μια σημαδιακή και ξεχωριστή μέρα για μένα θα αγωνιστώ για τελευταία φορά… Είναι τα γενέθλια μου εμένα και της κόρης μου. Ελπίζω να παίξω…». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top