Από το ζενίθ στο ναδίρ ο… αγνώριστος Ντάρμπισαϊρ – Έπαιξε κι αυτό το ρόλο του…

Από το ζενίθ στο ναδίρ ο… αγνώριστος Ντάρμπισαϊρ – Έπαιξε κι αυτό το ρόλο του…

Από το ζενίθ στο ναδίρ…

Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊρ, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε με τα γκολ που σημείωσε στις προηγούμενες δύο χρονιές με την πράσινη φανέλα, να οδηγήσει την Ομόνοια σε κάποιο τίτλο, όμως ήταν πάντα σημείο αναφοράς για την επίθεση του «τριφυλλιού».

Φέτος όμως, είναι πραγματικά αγνώριστος, αφού έχει πετύχει μόλις… ΕΝΑ γκολ σε 11 συμμετοχές (οι οκτώ ως βασικός) και σίγουρα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην κακή πορεία της Λευκωσιάτικης ομάδας.

Βέβαια, σε κάποια ματς είχε μεγάλη γκίνια ο Άγγλος επιθετικός, αλλά δεν παύει φέτος να είναι σκιά του καλού του εαυτού…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE