ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γύρισε το «χαρτί» ο Τραμετσάνι και… απάντησε στους αμφισβητίες

Γύρισε το «χαρτί» ο Τραμετσάνι και… απάντησε στους αμφισβητίες

Δεν είναι μυστικό, ότι υπήρχε δυσαρέσκεια στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τον Πάολο Τραμετσάνι, σε βαθμό που να αμφισβητούν αν είναι όντως ικανός να… «κουμαντάρει» το μεγάλο «γαλαζοκίτρινο καράβι».

Ξεκίνησε με ισοπαλία στο ΓΣΠ απέναντι στην ΑΕΛ με μία μέτρια εμφάνιση, κέρδισε την Αλκή στο «Αμμόχωστος» με τη «ψυχή στο στόμα» και πήρε μία άνετη νίκη επί της Ομόνοιας τον Οκτώβριο και στη συνέχεια, έφερε ισοπαλία με την Πάφο εκτός έδρας, κέρδισε την ΕΝΠ στο ΓΣΠ και ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην «Αρένα» με… «κάτω τα χέρια»!

Μέτρησε δηλαδή, επτά χαμένους βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, όμως στη συνέχεια τα πάντα άλλαξαν…

Μετά τις αρχικές «φουρτούνες», ο Ιταλός τεχνικός αποδείχθηκε καλός «καπετάνιος» και έφερε την ομάδα της Λευκωσίας ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού ακολούθησαν τρεις σερί νίκες απέναντι σε Απόλλωνα, Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια και πλέον ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Σίγουρα, το ματς που άλλαξε το ρου της ιστορίας και γέμισε τον ίδιο και την ομάδα γενικότερα με τρομερή αυτοπεποίθηση και επανέφερε την ηρεμία που έλειψε το προηγούμενο διάστημα από τον «Αρχάγγελο», ήταν αυτό απέναντι στον Απόλλωνα, όπου ο τρόπος που έστησε την ομάδα ο Τραμετσάνι και το κοουτσάρισμα του, σε συνδυασμό με το πελώριο 5-1, έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, πως και φέτος ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένος να… «παραδώσει» τα σκήπτρα του και όποιος θέλει να τον εκθρονίσει, θα πρέπει να «φτύσει αίμα».

Το ερχόμενο Σάββατο (22/12) μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τον ουραγό Ερμή και αν πάρει ακόμα ένα τρίποντο, θα πατήσει κορυφή και θα περιμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΛ στο Κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, για να ξέρει αν θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στη…. φυσική του θέση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top