ΚΥΠΡΟΣ: «Άλλος έφταιξε, άλλος πλήρωσε» - Το συγκλονιστικό έγκλημα πάθους που είχε «λάθος θύμα»

ΚΥΠΡΟΣ: «Άλλος έφταιξε, άλλος πλήρωσε» - Το συγκλονιστικό έγκλημα πάθους που είχε «λάθος θύμα»

Η περιοχή στον Άγιο Παύλο στη Λευκωσία έχει μια όψη που σε κάνει να ανατριχιάζεις, ιδιαίτερα σαν αρχίζει να σουρουπώνει.

Σ’ απόσταση διακόσια-τριακόσια μέτρα από το τελευταίο σπίτι ξεκινά η κατοχή κι υψώνονται οι σημαίες των Τούρκων εισβολέων. Την περασμένη Κυριακή η περιοχή έγινε ακόμη πιο εφιαλτική.

Ο αστυνόμος Χ.Χ. άδειασε τις σφαίρες του υπηρεσιακού του όπλου στο κορμί του νεαρού Δ.Δ. Άλλοι δυο φίλοι του θύματος κατάφεραν να διαφύγουν. Ολόκληρη η γειτονιά αναστατώθηκε και αποφάνθηκε αμέσως για τα αίτια θανάτου: λόγοι τιμής.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE