ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Συλλήψεις δύο χρόνια μετά- «Κάρφωσαν» 39χρονο και 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Συλλήψεις δύο χρόνια μετά- «Κάρφωσαν» 39χρονο και 42χρονο

Στην σύλληψη δύο προσώπων αλλοδαπών ηλικίας 49 και 42 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης καταστήματος, εμπρησμού, κλοπής, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.


Εναντίον τους προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 30ης Αυγούστου 2016, σε υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και το ιστορικό της υπόθεσης η πυρκαγιά είχε ξεσπάσει τα χαράματα της 30ης Αυγούστου του 2016 σε  υποστατικό επιδιόρθωσης οχημάτων που βρίσκεται στην Πάφο.

Η πληροφορία για την πυρκαγιά λήφθηκε γύρω στις 3.14 τα ξημερώματα και στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν την πυρκαγιά.

Εντός του υποστατικού υπήρχαν διάφορα οχήματα, εκ των οποίων ένα καταστράφηκε ολοσχερώς, δεύτερο υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ σε τρίτο όχημα εντοπίστηκε υγρή ύλη που πιστεύεται ότι είναι εύφλεκτη.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι τα δύο οχήματα ανήκουν στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, ενώ οι πινακίδες εγγραφής που βρίσκονταν τοποθετημένες στο όχημα που καταστράφηκε ολοσχερώς, διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε μοτοποδήλατο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top