«Η μέρα που τελείωσε η ζωή στο Κούριο» - Το συγκλονιστικό εύρημα με την τριμελή οικογένεια που βρέθηκε αγκαλιασμένη

«Η μέρα που τελείωσε η ζωή στο Κούριο» - Το συγκλονιστικό εύρημα με την τριμελή οικογένεια που βρέθηκε αγκαλιασμένη

21 Ιουλίου 365 μ.Χ. Η ζωή στο Κούριο κυλούσε κανονικά, σαν οποιαδήποτε άλλη μέρα, μέχρι που ο εγκέλαδος αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή των Κυπρίων της Λεμεσού.

Της Ιλιάνας Κουλαφέτη

Εκείνη την ώρα μια τριμελής οικογένεια ξάπλωνε στο κρεβάτι. Η μητέρα, μια νέα γυναίκα 19 ετών ,κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της το παιδάκι της, μόλις ενάμιση έτους. Από πάνω τους τούς αγκαλιάζει σφιχτά ένας άντρας, προφανώς ο πατέρας. Προσπαθεί εναγωνίως να τους προστατεύσει από τους τράστιους ογκόλιθους που πέφταν πάνω τους.

Διαβάστε περισσότερα στον Κυπριακό Χρονογράφο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE