LIFESTYLE

Ο Φουρλάς αποκαλύπτει... για τον Ντάνο – Η αλήθεια με το τελευταίο του εισιτήριο για Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Φουρλάς αποκαλύπτει... για τον Ντάνο – Η αλήθεια με το τελευταίο του εισιτήριο για Κύπρο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Λουκάς Φουρλά μέσω ενός tweet αποκάλυψε την πραγματικότητα για τον 'ατόφιο' χαρακτήρα του Ντάνου με αφορμή την κάθοδό του στην Κύπρο για να κολυμπήσει με τους «Μικρούς Ήρωες».

Η ανάρτηση του Λουκά Φουρλά στο twitter δείχνει γι ακόμα μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποδέκτηκε γι ακόμα μια χρονιά την πρόταση του Λουκά Φουρλά για να κολυμπήσει για τους 'Μικρούς Ήρωες' του παιδοογκολογικού. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής ο Ντάνος το βράδυ της Τετάρτης έφυγε από το νησί μας για τα γυρίσματα του 'Τατουάζ' και θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής για τους 'Μικρούς Ήρωες'.

Ωστόσο ο Ντάνος δεν αποδέκτηκε την προσφορά να πληρωθεί το εισιτήριό του, κάτι που ο Φουρλάς πολύ ορθά δήλωσε δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. 

Όπως έγραψε ο Λουκάς: «Ο φίλος μου ο Ντανος φεύγει απόψε από Κύπρο για Αθήνα λόγω γυρισμάτων και επιστρέφει το βράδυ της Παρασκευής με δικά του έξοδα (δεν δέχθηκε καν να πληρωθεί το εισιτήριο) για να κολυμπήσει μαζι μου για τους Μικρούς ήρωες στο παιδοογκολογικο. Respect και ευχαριστώ ρε Γιώργο.».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος υπεράνω χρημάτων κι έτσι πολύ λογικά δεν αποδέκτηκε την προσφορά για πληρωμή του εισιτηρίου του για ένα τόσο ιερό σκοπό. 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top