ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπάλληλος καφετέριας έδιωξε άνθρωπο που ζητούσε φαγητό λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπάλληλος καφετέριας έδιωξε άνθρωπο που ζητούσε φαγητό λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα

Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη γιορτή αγάπης. Μέρες γιορτινές που οι οικογένειες θα μαζευτούν για να διασκεδάσουν, να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους, να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους και να ευχηθούν ο ένας στον άλλο.

Του Στέλιου Στυλιανού

Δυστυχώς για κάποιους συνανθρώπους μας, τα Χριστούγεννα θα είναι άλλη μια μέρα του χρόνου χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία. Θα ζητούν και πάλι τα βασικά όπως ένα πιάτο φαγητό ή ένα χώρο να μείνουν. Ναι στην Κύπρο του 2019 υπάρχει κόσμος που υποφέρει, είτε οι αρμόδιοι θέλουν να το καταλάβουν είτε όχι.

Ως λαός οι Κύπριοι έχουμε δείξει πάρα πολλές φορές πόσο αλληλέγγυοι είμαστε. Έχουμε βοηθήσει ποικιλοτρόπως ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ωστόσο υπάρχουν και οι τραγικές εξαιρέσεις όπως το πιο κάτω περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ηλικιωμένος άντρας (Κυπριακής καταγωγής) παρακαλούσε για φαγητό σε καφετέρια της Λευκωσίας με πελάτη του καταστήματος, να ευαισθητοποιείται και να του ζητά να την ακολουθήσει εντός της καφετέριας, ώστε να έχει την ευχέρεια να διαλέξει ό,τι θέλει και να μην περιμένει έξω στο κρύο.

Φαίνεται όμως πως η ταλαιπωρημένη εικόνα του, με τα τρυπημένα σανδάλια, ενόχλησε την αισθητική (προφανώς) υπαλλήλου της καφετέριας η οποία του ζήτησε να περάσει έξω, αδιαφορώντας ότι τον συνόδευε η πελάτης η οποία θα πλήρωνε για το φαγητό του.

Παρά το γεγονός ότι η νεαρή γυναίκα ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της, η υπάλληλος γύρισε την πλάτη και απομακρύνθηκε χωρίς τουλάχιστον να δικαιολογηθεί, αγνοώντας επιδεικτικά την κοπέλα που (και με το δίκαιο της) εξοργίστηκε.

Εμείς απλά να ευχηθούμε ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στη συγκεκριμένη υπάλληλο και ας είναι αυτή η ιστορία ένα μάθημα για όλους μας, πως υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν πρέπει να τους γυρνάς την πλάτη, που χρειάζονται τη στήριξη και τη συμπάθειά μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top