Βούρκωσε η Ευριπίδου στον τελευταίο αγώνα του Νεκτάριου με τον ΑΠΟΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Βούρκωσε η Ευριπίδου στον τελευταίο αγώνα του Νεκτάριου με τον ΑΠΟΕΛ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Την ημέρα των γενεθλίων του ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου επέλεξε να παίξει για τελευταία φορά με τρην φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Στις κερκίδες βρισκόταν η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη τους, Αριάδνη.

Την Τετάρτη, 17/12, επέλεξε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου για να παίξει για τελευταία φορά με τον ΑΠΟΕΛ. Μια πολύ σημαντική μέρα για τον ίδιο, μιας και είναι η μέρα γενεθλίων της κόρης του, αλλά και του ιδίου.

Στις κερκίδες βρισκόταν η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη τους.

Την στιγμή που ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου αποχωρούσε από το γήπεδο, μαζί με τα δύο του παιδιά, ο φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου με βουρκωμένα μάτια.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν συνοδευτόταν από την μητέρα της. 

Δείτε το απόσπασμα στο 5:25 στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE