Συλλήψεις για τα drone στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ

Συλλήψεις για τα drone στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ

Η αστυνομία του Σάσσεξ ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε δύο συλλήψεις που συνδέονται με το περιστατικό με τα drone που πετούσαν πάνω από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου προκαλώντας χάος στο δεύτερο μεγαλύτερο βρετανικό αερολιμένα.

Οι συλλήψεις έγιναν αργά το βράδυ την Παρασκευή (21/12), σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα the Telegraph, ο δράστης πετούσε το drone γύρω από το κτίριο του αεροδρομίου και άναβε τα φώτα της συσκευής.

Το Γκάτγουικ επαναλειτούργησε την Παρασκευή (21/12) έπειτα από περισσότερες από 36 ώρες, με τον εκνευρισμό που προκλήθηκε σε τουλάχιστον 100.000 επιβάτες που περίμεναν να πετάξουν μεσούσης της Χριστουγεννιάτικης περιόδου από ένα σαμποτέρ χρησιμοποίησε drones παίζοντας τη γάτα με το ποντίκι με ελεύθερους σκοπευτές της αστυνομίας


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.