Ηλεκτροπληξία άνδρα εν ώρα εργασίας – Άμεση επέμβαση συνάδελφων του – VIDEO

Ηλεκτροπληξία άνδρα εν ώρα εργασίας – Άμεση επέμβαση συνάδελφων του – VIDEO

Ελλαττωματικός εξοπλισμός σχεδόν στέρησε τη ζωή από εργάτη.

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε πόλη της Κίνας, όταν εργάτης συνεργείου καθαρισμού άγγιξε πάνω σε ελαττωματικό σημείο στην ηλεκτρική σκούπα που χρησιμοποιούσε με αποτέλεσμα να τον πλήξει ο ηλεκτρισμός.

Ο άνδρας που εκείνη τη στιγμή καθάριζε εξωτερικό χώρο, μαζί με δυο συναδέλφους του, ξάπλωσε στο έδαφος μη μπορώντας να αντιδράσει.

Άμεσα οι συνάδελφοι του προσπάθησαν να τραβήξουν την σκούπα από το χέρι του, το οποίο όμως δεν «ξεκολλούσε» από πάνω της λόγω της σύσφιξης των μυών από τον ηλεκτρισμό.

Η γρήγορη σκέψη τους όμως απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς  ένας εκ των δυο εργατών άρπαξε ομπρελά που κειτόταν εκεί και απομάκρυνε τη σκούπα από το χέρι του άνδρα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE