ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από… ΑΠΟΕΛ και χωρίς κόουτς για την επιστροφή – Πιθανό πλάνο και τι… παίζει

Από… ΑΠΟΕΛ και χωρίς κόουτς για την επιστροφή – Πιθανό πλάνο και τι… παίζει

Σχεδόν ένας μήνας συμπληρώνεται από την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα.  Ήταν την 24η Νοεμβρίου 2018, από το εντός έδρας ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ, όταν η ΑΕΚ κέρδισε τότε με 1-0 με γκολ του Τολεμές.

Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει πάρει νίκη η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.  Έτσι, η ώρα 19:00 μέσα στο «ΑΕΚ Αρένα» και απεναντι στη Νέα Σαλαμίνα ο στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο για τη Λαρνακιώτικη ομάδα, ούτως ώστε να μπορέσει να βρίσκεται εκεί σε θέση τροχιάς των ψηλών στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα.  Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης, θα είναι καταστροφή για την ΑΕΚ και θα χαθεί και άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, ο προπονητής, Αντόνι Ιραόλα, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, ελέω τιμωρίας του, έτσι ο Ιντάλγκο μαζί με τον Χαραλάμπους, θα είναι το τεχνικό δίδυμο για την ΑΕΚ στο βραδινό παιχνίδι.

Πιθανό σχήμα για την ΑΕΚ είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και από εκεί και πέρα, ο Ιωάννου αναμένεται να είναι στο αριστερό αμυντικό άκρο, ο Ιγκόρ στο δεξί, Γκονζάλεθ και ένας εκ των Καταλά και Τρουγιόλς στο κέντρο της άμυνας, Χέφελ και Λαρένα ως ανασταλτικά χαφ, Τρισκόφσκι και Ακοράν στις πτέρυγες με Γιάννου να κινείται πίσω από τον Τολεμές που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Παίζει… και το σενάριο ο ο Γιάννου να είναι στην κορυφή της επίθεσης, όπου σε μία τέτοια περίπτωση τότε ο Τέτε θα βρεθεί στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top