Νετανιάχου: «Να μην νουθετεί το Ισραήλ ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου»- ΕΙΚΟΝΕΣ

Νετανιάχου: «Να μην νουθετεί το Ισραήλ ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου»- ΕΙΚΟΝΕΣ

Να μην νουθετεί το Ισραήλ, ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, αναφέρει ο Νετανιάχου τη στιγμή που το τουρκικό κυβερνών κόμμα, μιλά για προσπάθεια από πλευράς Ισραηλινού Πρωθυπουργού να χειραγωγήσει την διεθνή κοινότητα, τη στιγμή που κατηγορείται για διαφθορά στη χώρα του.

ο tweet του Ισραηλινού Πρωθυπουργού, ήρθε μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν το απόγευμα του Σαββάτου (22/12), με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς, κατά την οποία σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ανταλλάχτηκαν απόψεις σχετικά με την απόφαση αριθμού κρατών να μεταφέρουν τις πρεσβείες τους στην Ιερουσαλήμ.

Η ανάρτηση στον λογαριασμό του Πρωθυπουργού του Ισραήλ στις 21:00 του Σαββάτου (22/12) αναφέρει, “Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, ο στρατός του οποίου σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε Κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν θα έπρεπε να νουθετεί το Ισραήλ.”

Απάντηση στο tweet Νετανιάχου ήρθε μέσω το αγγλόφωνου λογαριασμού του πρακτορείου Anadolu στο Twitter στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (23/12),το οποίο αναφέρει “ Κατηγορούμενος για απάτη στη χώρα του, ο Νετανιάχου προσπαθεί να χειραγωγήσει τη διεθνή κοινότητα, λέει το Τούρκικο κυβερνών κόμμα μέσω του εκπροσώπου Τύπου, σχετικά με τις παρατηρήσεις του Ισραηλινού Πρωθυρπουργού για τον Τούρκο Πρόεδρο.

 

Λίγο αργότερα, ξανά μέσω tweet του Anadolu, ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος, αναφέρει ότι ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός έχει ενοχληθεί από τον ανθρωπισμό που δείχνει ο Τούρκος Πρόεδρος στους καταπιεσμένους ανθρώπους.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE