ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πόλεμος» δηλώσεων Άγκυρας – Ισραήλ στο Twitter- «Ψυχρός δολοφόνος ο Νετανιάχου»

«Πόλεμος» δηλώσεων Άγκυρας – Ισραήλ στο Twitter- «Ψυχρός δολοφόνος ο Νετανιάχου»

Ψυχρό δολοφόνο αποκαλεί ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον Ισραηλινό Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, έπειτα από το τουίτ του τελευταίου με το οποίο καλούσε τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ κατέχει τη βόρεια Κύπρο, να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ.

“Ο εισβολέας που κλωτσάει ανθρώπους πεσμένους στο έδαφος προσβάλλεται εύκολα: Ο Νετανιάχου ο οποίος βομβαρδίζει τα παιδιά που βρίσκονται στις παραλίες, ο ψυχρός δολοφόνος των σύγχρονων καιρών είναι υπεύθυνος για σφαγές χιλιάδων αθώων Παλαιστινίων. Η Τουρκία δεν θα σταματήσει ποτέ να αποκαλύπτει την αλήθεια”, απάντησε στον λογαριασμό του στο τουίτερ ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν, έγραφε στο δικό του τουίτερ: «Ο Νετανιάχου αντί να παρακαλεί τον πρόεδρο Ερντογάν να μη λέει την αλήθεια θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών και τη βάναυση καταπίεση του παλαιστινιακού λαού. Ο Νετανιάχου προσπαθεί να στρέψει αλλού την προσοχή για να γλυτώσει από τους μπελάδες με τις έρευνες εναντίον του στη χώρα του, αλλά μάταια. Χτυπώντας τον Ερντογάν ή χρησιμοποιώντας τους Κούρδους ως πολιτικό επιχείρημα, δεν θα τον σώσει από τα εσωτερικά του προβλήματα».

O εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελίκ, έγραψε επίσης στο λογαριασμό του στο τούίτερ ότι «ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, εναντίον του οποίου διεξάγεται έρευνα με κατηγορία απάτης στο Ισραήλ, προσπαθεί να χειραγωγήσει τη διεθνή κοινή γνώμη. Νομίζει ότι θα κρύψει τις αλήθειες επιτιθέμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας και στο στρατό μας. Αναφερόμενος στο θέμα της Κύπρου λέει ότι είμαστε κατοχική δύναμη στη βόρεια Κύπρο. Του υπενθυμίζουμε ότι η ‘τδβκ’ είναι ένα κράτος που εκπροσωπεί μία από τις πιο νόμιμες υποθέσεις πάνω στη γη και ότι η Τουρκία είναι η εγγυήτρια χώρα που στηρίζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο αυτή την υπόθεση».

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top