ΚΟΣΜΟΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου – Περιμένει δικαίωση η οικογένειά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου – Περιμένει δικαίωση η οικογένειά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυο χρόνια μετά και η οικογένειά του περιμένει να λυτρωθεί από την δικαιοσύνη.

Για ακόμη μια φορά έρχεται στο προσκήνιο ο φόνος του 22χρονου, τότε, George Low, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2016 στην Αγία Νάπα, από δύο Τούρκους, οι οποίοι διέφυγαν στα κατεχόμενα.

Οι ύποπτοι για τη δολοφονία του George Low, συνελήφθησαν από τις κατοχικές αρχές, οι οποίες αρνούνται να τους εκδώσουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, ο πατέρας του 22χρονου, Μάρτιν, εκλιπαρεί την Τουρκιά να τους εκδώσει στην ΚΔ για να έχουν μια δίκαιη δίκη και να μπορέσουν επιτέλους να λυτρωθούν από τον θάνατο του παιδιού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπούν οι γονείς του Βρετανού George Low – 'Ο γιος μας βρίσκεται στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι' -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η μητέρα του 22χρονου, Έλεν είπε χαρακτηριστικά πως «είναι βάρβαρο το γεγονός πως εκείνοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι τα Χριστούγεννα, ενώ εμείς θα έχουμε ένα άδειο πιάτο στο τραπέζι για το νεκρό παιδί μας».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τα μηνύματα των φίλων του Τζορτζ Λο – Τι είπε εκπρόσωπος του Βρετανικού ΥΠΕΞ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παράλληλα η οικογένεια του νεαρού George, ανέφερε πως νιώθουν «αηδιασμένοι» που έμαθαν τα τραγικά νέα από τον φίλο του Ben Barker και όχι από την Αστυνομία, καθώς εκείνος τους ενημέρωσε για το περιστατικό από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζουμε πως ο 22χρονος George Low και ο επίσης 22 χρόνων φίλος του, Ben Barker, μαχαιρώθηκαν από δυο άνδρες στην Αγία Νάπα κατά τη νυκτερινή τους έξοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φόνος Αγ. Νάπας: Οι φίλοι του Τζορτζ Λο καλούν το ψευδοκράτος να συνεργαστεί - «Ζούσε για να κάνει τους άλλους να γελούν»

Όπως αναφέρεται στον βρετανικό Τύπο, οι δυο Βρετανοί έσπρωξαν τους δυο άνδρες, με τους τελευταίους να επιστρέφουν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα και να τους μαχαιρώνουν στην πλάτη.

Ο 22χρονος Barker, μαχαιρώθηκε τέσσερεις φορές στην πλάτη και επέζησε με τον George Low, δυστυχώς, να καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονιστική μαρτυρία για τον φόνο του Τζορτζ Λο στην Αγία Νάπα! – «Πήγε να προστατεύσει τον Μπεν»

Όπως ανέφερε η μητέρα του 22χρονου στον ξένο Τύπο «ο George προσπάθησε να κυνηγήσει τον ένα από τους δυο δράστες, πριν να σωριαστεί στο έδαφος και να βγάλει το μαχαίρι από τον λαιμό του».

Οι δυο ύποπτοι, ο 42χρονος Sali Ahmet και ο 22χρονος Mehmet Akpinar, ανέφεραν πως η επίθεση είχε ως στόχο να τους τραυματίσει και να τους φοβίσει απλά και όχι να τους σκοτώσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top