Το αλλόκοτο πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας κάνει το ίντερνετ να αναρωτιέται

Το αλλόκοτο πλάσμα που ξεβράστηκε σε ακτή της Αυστραλίας κάνει το ίντερνετ να αναρωτιέται

Ασπρόμαυρο, αλλόκοτο, με δεκάδες πλοκάμια, λίγο σαν μέδουσα, λίγο σαν μαλάκιο, αλλά τελικά μυστήριο στα μάτια των πολλών: Το άγνωστης ταυτότητας θαλάσσιο πλάσμα κάνει τον παγκόσμιο ιστό να αναρωτιέται.

Ξεβράστηκε σε ακτή της Δυτικής Αυστραλίας και φωτογραφήθηκε από ένα χρήστη του reddit. Η αρχική αναζήτηση στο Google του «φωτογράφου» απέβη άκαρπη κι, έτσι, ανέλαβαν να δώσουν την απάντηση για την ταυτότητα του αλλόκοτου αυτού πλάσματος οι… ειδήμονες του διαδικτύου.

Η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου, πυροδοτώντας σενάρια επί σεναρίων μεταξύ των χρηστών.

Κάποιοι είπαν πως είναι κάποιου είδους γυμνοβράγχιο, άλλοι πως μοιάζει με θαλάσσιο γυμνοσάλιαγκα ή μεγάλη τσούχτρα. Οι περισσότεροι, ωστόσο, συμφώνησαν πως επρόκειτο για μια θαλάσσια ανεμώνη που είχε ξεβραστεί στην αμμουδιά ανάποδα - προειδοποιώντας πως, ακόμη και ψόφια, ίσως προκαλούσε προβλήματα στο γενναίο που ενδεχομένως την άγγιζε με τα δηλητηριώδη πλοκάμια της.

Δείτε την φωτογραφία

 

Creature

Από CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE