ΚINA: Λεωφορείο που τελούσε υπό πειρατεία έπεσε πάνω σε πεζούς- Πέντε νεκροί

ΚINA: Λεωφορείο που τελούσε υπό πειρατεία έπεσε πάνω σε πεζούς- Πέντε νεκροί

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και 21 ακόμα τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πειρατεία στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν έπεσε πάνω σε πεζούς το απόγευμα της Τρίτης 25/12 (τοπική ώρα), δήλωσαν οι τοπικές αρχές.


Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Λονγκγιάν. Ο ύποπτος κρατείται από την αστυνομία ενώ το έργο των σωστικών συνεργείων είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις δημοτικές αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE