ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες – Διασωληνωμένη 63χρονη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες – Διασωληνωμένη 63χρονη

Σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/12) στην Επαρχία Λεμεσού.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν όχημα που οδηγείτο από 40χρονο και είχε συνοδηγό 63χρονη και δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 29χρονη Ελληνοκύπρια.

Και τα τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο η 63χρονη νοσηλεύεται στην εντατική, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, ενώ και η 29χρονη χρειάστηκε περαιτέρω νοσηλεία.

Ο 40χρονος και η 63χρονη, κατάγονται από την Ρουμανία. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Αγίου Μάμα – Καπηλειού, όταν ο 40χρονος οδηγός, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με το όχημα της 29χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE