Το «έστρωσε» καλά στο Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έστρωσε» καλά στο Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μέχρι και 15 εκατοστά έχει φτάσει το ύψος του χιονιού στις κορυφές του Τροόδους, όπου συνεχίστηκε η χιονόπτωση, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας την Πέμπτη (27/12).

Η χιονόπτωση ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (27/12) ενώ συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πυκνή.

Θυμίζουμε ότι η 27η Δεκεμβρίου, ήταν η πιο ψυχρή ημέρα του χρόνου.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από «Kitasweather», «Kairos tis kuprou» και από την live camera που είναι τοποθετημένη στο χιονοδρομικό κέντρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE