ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι την τελευταία ημέρα του 2018

ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι την τελευταία ημέρα του 2018

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (28/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα επικρατεί παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους µείον 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο (29/12), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Αργά το απόγευµα και το βράδυ πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στους κλιµατολογικούς µέσους όρους.

Την Κυριακή (30/12), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Τη ∆ευτέρα (31/12) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται λίγες τοπικές βροχές ή και λίγα χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, κατά το διήµερο, παραµένοντας κοντά στους κλιµατολογικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top