Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών έπληξε το Σάββατο 29/12 το νησί Μιντανάο, στις νότιες Φιλιππίνες, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS), ενώ εκδόθηκε και προειδοποίηση για ενδεχόμενο τσουνάμι, σύμφωνα με την οποία κύματα μικρότερα από 0,3 μ. ενδέχεται να πληξουν τμήματα της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και του Παλάου.


Ο σεισμός σημειώθηκε νοτιοανατολικά της πόλης Νταβάο σε βάθος 59 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS, το οποίο είχε αρχικά υπολογίσει το μέγεθος του σεισμού σε 7,2.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE