Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός 6,9 βαθμών στις Φιλιππίνες, προειδοποίηση για τσουνάμι

Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών έπληξε το Σάββατο 29/12 το νησί Μιντανάο, στις νότιες Φιλιππίνες, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS), ενώ εκδόθηκε και προειδοποίηση για ενδεχόμενο τσουνάμι, σύμφωνα με την οποία κύματα μικρότερα από 0,3 μ. ενδέχεται να πληξουν τμήματα της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και του Παλάου.


Ο σεισμός σημειώθηκε νοτιοανατολικά της πόλης Νταβάο σε βάθος 59 χιλιομέτρων, σύμφωνα με το USGS, το οποίο είχε αρχικά υπολογίσει το μέγεθος του σεισμού σε 7,2.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές από τον σεισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE