Πυροβόλησαν και σκότωσαν νεαρό άνδρα στον Πειραιά

Πυροβόλησαν και σκότωσαν νεαρό άνδρα στον Πειραιά

Αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό σημειώθηκε ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στον Πειραιά.

Άνδρας νεαρής ηλικίας μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από σφαίρα στο στήθος, γύρω στις 04:00 από την οδό Κολοκοτρώνη 115 στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα.

Τα στοιχεία του θύματος δεν ακόμα εξακριβωθεί, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να διασκέδαζε σε κάποιο κέντρο της περιοχής και να ενεπλάκη σε επεισόδιο για άγνωστη αιτία, κατά το οποίο τον πυροβόλησαν.

Στο σημείο απ’ όπου μεταφέρθηκε ο άνδρας βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν άτομα που βρισκόταν στην περιοχή προκειμένου να διευκρινίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαπράχθηκε το έγκλημα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE