ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - Πρωτοχρονιά 2007: Το συγκλονιστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο Γιώργο Μαυρικίου - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - Πρωτοχρονιά 2007: Το συγκλονιστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 17χρονο Γιώργο Μαυρικίου - VIDEO

Ο Γιώργος Μαυρικίου, σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Τσερίου στη Λακατάμια, όταν διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε καθώς προσπαθούσε να εισέλθει σε άλλο αυτοκίνητο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου νέου, κα. Έλενα Κατελάρη, διηγήθηκε τα γεγονότα εκείνης της 'μαύρης' ημέρας, στην εκπομπή ‘Follow’ του ΑΝΤ1 στις 7 Ιανουαρίου 2018. Η μητέρα του άτυχου Γιώργου, συγκλόνισε πραγματικά καθώς διηγείτο τα γεγονότα, για το πως ο 17χρονος τότε γιος της, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2007.

Ο Γιώργος ήταν το δεύτερο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας.

Η μέρα που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος:

Όταν άλλαξε η μέρα, o Γιώργος θα έβγαινε έξω, ωστόσο η μητέρα του ανησυχούσε, γιατί κυκλοφορούσαν μεθυσμένοι οδηγοί λόγω της ημέρας, ενώ είχε και κίνηση στην Λευκωσία. Ο Γιώργος όμως της είπε ότι θα πήγαιναν σε σπίτι κάποιου φίλου του, με άλλους συμμαθητές του.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ο Γιώργος πήγε μαζί με την φίλη του και κάποιους άλλους φίλους τους να μπουν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο, όταν ένας οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγε προς τα πάνω τους, και τότε ο 17χρονος έσπρωξε την φίλη του για να την σώσει, αλλά αυτός δυστυχώς δεν πρόλαβε να σωθεί. Κτυπήθηκε από το διερχόμενο όχημα και κατέληξε αρκετά μέτρα μακριά.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή και όπως σημείωσε η μητέρα του Γιώργου, «Αυτός έφυγε, πήγε στο σπίτι του και κοιμήθηκε».

Αμέσως οι φίλοι του Γιώργου κάλεσαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο, έγιναν όλα όσα έπρεπε, αλλά ο Γιώργος  δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την μητέρα του Γιώργου, ο οδηγός του οχήματος που τον παρέσυρε, εντοπίστηκε το πρωί της ίδιας μέρας (γύρω στις 10:00), στις 1/1/07, να κοιμάται στο σπίτι του. Η Αστυνομία τον εντόπισε μετά από μαρτυρίες που προέκυψαν σχετικά με το όχημα.

Ο εν λόγω οδηγός, υπεβλήθη σε αλκοτέστ, όπου η ένδειξη ήταν 73mg αντί 22mg, σχεδόν 7 ώρες μετά το τροχαίο.  

H κα. Έλενα, ειδοποιήθηκε ότι ο γιος της βρισκόταν στο νοσοκομείο και έσπευσε αμέσως να βρεθεί στο πλευρό του παιδιού της. Όταν τον είδε στο κρεβάτι, όπως περιγράφει, δεν είχε ούτε γδάρσιμο, ούτε κτύπημα, ήταν λες και κοιμόταν, είχε μόνο αίμα στην μύτη.

Ωστόσο, όταν του μίλησε η μητέρα του, ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε, και εκείνη την στιγμή, όπως ανέφερε η κα. Έλενα, κατάλαβε ότι ο Γιώργος δεν ήταν πλέον μαζί τους.

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα, όλα όσα διηγήθηκε η μητέρα του Γιώργου στην εκπομπή ‘Follow’ ένα χρόνο προηγουμένως:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top