ΚΥΠΡΟΣ: Ο Γ.Χ. έστειλε στο νοσοκομείο δεσμοφύλακα παραμονή Πρωτοχρονιάς

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Γ.Χ. έστειλε στο νοσοκομείο δεσμοφύλακα παραμονή Πρωτοχρονιάς

Σοβαρή υπόθεση ξυλοδαρμού σε βάρος κατάδικου που εκτίει ποινή στις Κεντρικές Φυλακές, εξετάζει η Αστυνομία Κύπρου.

Ο κατάδικος Γ. Χ., την Δευτέρα (31/12), παραμονές του νέου έτους κτύπησε βάναυσα δεσμοφύλακα του σωφρονιστικού ιδρύματος, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει πραγματική σωματική βλάβη.

Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο υπάλληλος του σωφρονιστικού ιδρύματος, υπέστη κάταγμα σε σημείο του προσώπου.

Σύμφωνα με επίσημη αστυνομική πηγή, ο σοβαρός τραυματισμός ήταν στο δεξί ιγμόρειο, κάτω από το μάτι.

Ο δεσμοφύλακας, κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE