ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν στο μάτι ντελιβεράδες... πεινασμένοι ληστές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβαλαν στο μάτι ντελιβεράδες... πεινασμένοι ληστές

Εκτός από την ασφάλεια τους στους δρόμους, τώρα πρέπει ανησυχούν και για επιθέσεις από υποτιθέμενους πελάτες, οι διανομείς φαγητού.

Όπως ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, τη Τρίτη (1/1), οι υπάλληλοι των εστιατορίων θα πρέπει να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία των προσώπων που προχωρούν σε παραγγελία και δεν είναι καταγεγραμμένα στο σύστημα τους.

Σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, όπως και στην υπόθεση της Παρασκευής 28/12 στην περιοχή Νεάπολης της Λεμεσού, όπου 28χρονος διανομέας δέχθηκε επίθεση από τρεις κουκουλοφόρους που του άρπαξαν 318 ευρώ και πίτσες αξίας 20 ευρώ, όσο και στην δεύτερη υπόθεση της Δευτέρας (31/12), οι δράστες κάλεσαν από καρτοτηλέφωνο και ανέμεναν στο σημείο που ζήτησαν να παραδοθεί το φαγητό, με την ίδια κατάληξη.

Έτσι λοιπόν, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, κάλεσε τους διανομείς να μην μεταφέρουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, ενώ τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιδρούν με τρόπο που πιθανό να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Να ενημερώνουν την Αστυνομία, σε περίπτωση που καταστήματα δέχονται ύποπτα τηλεφωνήματα, ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης, έτσι ώστε οι Αρχές να αναλαμβάνουν τη διερεύνηση τους.

Πάντως, ο τρόπος δράσης των ληστών και στις δύο περιπτώσεις, αλλά και η περιγραφή τους, οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα ότι πιθανό να πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top