Η Πρωτοχρονιά που η Ευριπίδου έκλαιγε χωρίς σταματημό – VIDEO

Η Πρωτοχρονιά που η Ευριπίδου έκλαιγε χωρίς σταματημό – VIDEO

Και όμως μια Πρωτοχρονιά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει...

Την Τετάρτη, 2/1/2019 η Κωνσταντίνα Ευριπίδου προέβη σε μια αποκάλυψη.

Όπως ανέφερε στους συνεργάτες της, αλλά και στους τηλεθεατές της εκπομπής της στο ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» την πρώτη χρονιά που έφερε στον κόσμο την κόρη της Αριάδνη δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η πρώτη Πρωτοχρονιά με την Αριάδνη. Έπιασε με έναν κλάμα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Με περίπαιζαν όλοι οι συγγενείς μου.».

Και συνέχισε: «Μόλις άλλαξε η χρονιά ρε παιδιά εκρατούσα την Αριάδνη πιάνει με έναν κλάμα... Εν εσταματούσα για μιαν ώρα. Προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν. Ήταν η πρώτη χρονιά. Πολύ κλάμα ρε παιδιά.»

Όταν την ρώτησαν αν είχε ορμόνες απάντησε: «Ένιωθα τόσο ολοκληρωμένη, τόσο γεμάτη... Πολύ συγκινητικό... Πρέπει να ήταν οι ορμόνες ακόμα γιατί είχα γεννήσει καμιά δεκαριά μέρες πριν...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.