Η Πρωτοχρονιά που η Ευριπίδου έκλαιγε χωρίς σταματημό – VIDEO
02.01.2019 - 15:12
Και όμως μια Πρωτοχρονιά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει...
Την Τετάρτη, 2/1/2019 η Κωνσταντίνα Ευριπίδου προέβη σε μια αποκάλυψη.
Όπως ανέφερε στους συνεργάτες της, αλλά και στους τηλεθεατές της εκπομπής της στο ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» την πρώτη χρονιά που έφερε στον κόσμο την κόρη της Αριάδνη δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η πρώτη Πρωτοχρονιά με την Αριάδνη. Έπιασε με έναν κλάμα. Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Με περίπαιζαν όλοι οι συγγενείς μου.».
Και συνέχισε: «Μόλις άλλαξε η χρονιά ρε παιδιά εκρατούσα την Αριάδνη πιάνει με έναν κλάμα... Εν εσταματούσα για μιαν ώρα. Προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν. Ήταν η πρώτη χρονιά. Πολύ κλάμα ρε παιδιά.»
Όταν την ρώτησαν αν είχε ορμόνες απάντησε: «Ένιωθα τόσο ολοκληρωμένη, τόσο γεμάτη... Πολύ συγκινητικό... Πρέπει να ήταν οι ορμόνες ακόμα γιατί είχα γεννήσει καμιά δεκαριά μέρες πριν...».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στα θετικά προκαταρκτικά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας για την πορεία της κυπριακής οικονομίας.