ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένας φανταστικός πατέρας! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε για να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του

 Ένας φανταστικός πατέρας! Δεν θα πιστεύετε τι έκανε για να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του

Χριστούγεννα, η μεγαλύτερη ίσως γιορτή του χρόνου, όπου οικογένειες μαζεύονται για να περάσουν ευχάριστες στιγμές μαζί. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που ακόμα και τις γιορτές χρειάζεται να δουλέψουν. Μια από αυτές και οι αεροσυνοδοί.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Πρωταγωνίστρια στην ιστορία μας η Pierce Vaughan, αεροσυνοδός της Delta Airlines στις ΗΠΑ η όποια είχε στο πρόγραμμά της να δουλέψει στις 24 και 25 Δεκεμβρίου παρόλο που ο πατέρας της Ηal ήθελε απεγνωσμένα να περάσουν χρόνο μαζί.

Αφού αντιλήφθηκε ότι η κόρη του δεν θα μπορούσε να βρισκόταν μαζί του παραμονή Χριστουγέννων καθώς και ανήμερα της μεγάλης γιορτής αποφάσισε να περάσει αυτός χρόνο μαζί της. Έτσι έκλεισε όλα τα εισιτήρια για τις πτήσεις που θα βρισκόταν στο καθήκον η Pierce, κάνοντας ένα «μίνι» γύρο των ΗΠΑ.

Την ιστορία άκουσε ένας νεαρός άντρας που καθόταν στο διπλανό κάθισμα από τον πατέρα της αεροσυνοδού και την μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συγκινώντας πολλούς από τους διαδικτυακούς του φίλους

«Ο Hal αποφάσισε ότι ήθελε να περάσει τις γιορτές με την κόρη του, έτσι ‘πετάει΄ σε όλες τις πτήσεις της για σήμερα και αύριο (24 και 25 Δεκεμβρίου). Τι φανταστικός πατέρας. Εύχομαι και στους χαρούμενα Χριστούγεννα» έγραψε στο Facebook o Mike Levy.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top