ΚΥΠΡΟΣ: Ο φονιάς της χτύπησε το κουδούνι- Δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του και κατακρεούργησε την Πατρίτσια

ΚΥΠΡΟΣ: Ο φονιάς της χτύπησε το κουδούνι- Δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του και κατακρεούργησε την Πατρίτσια

Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες ανήκουν στο περιοδικό εποχής «Ενημέρωση» που βρήκαμε στο Flea Market της Λευκωσίας

19 Νοεμβρίου 1984. Η Πατρίτσια Έλεν Ρουθ από τη Βρετανία, απολάμβανε τις διακοπές της για ακόμη μια φορά, στην αγαπημένη της πόλη της Κύπρου, Πάφο. Η ώρα ήταν περασμένη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι από την έξοδό της, στο συνοικιακό μπαρ «Πέλικαν», όπου απολάμβανε καμιά μπύρα που και που.

Μπήκε στο σπίτι χωρίς κάποια έγνοια, φόρεσε κάτι πρόχειρο και ετοιμαζόταν για ύπνο. Ωστόσο, χτύπησε το κουδούνι εκείνη τη στιγμή, και σίγουρη πως ήταν κάποιος Κύπριος φίλος της, άνοιξε χωρίς να ρωτήσει….

Διαβάστε τη συνέχεια στον Κυπριακό Χρονογράφο πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE