ΚΥΠΡΟΣ: Ο φονιάς της χτύπησε το κουδούνι- Δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του και κατακρεούργησε την Πατρίτσια

ΚΥΠΡΟΣ: Ο φονιάς της χτύπησε το κουδούνι- Δεν ενέδωσε στις αρρωστημένες ορέξεις του και κατακρεούργησε την Πατρίτσια

Οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες ανήκουν στο περιοδικό εποχής «Ενημέρωση» που βρήκαμε στο Flea Market της Λευκωσίας

19 Νοεμβρίου 1984. Η Πατρίτσια Έλεν Ρουθ από τη Βρετανία, απολάμβανε τις διακοπές της για ακόμη μια φορά, στην αγαπημένη της πόλη της Κύπρου, Πάφο. Η ώρα ήταν περασμένη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα και μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι από την έξοδό της, στο συνοικιακό μπαρ «Πέλικαν», όπου απολάμβανε καμιά μπύρα που και που.

Μπήκε στο σπίτι χωρίς κάποια έγνοια, φόρεσε κάτι πρόχειρο και ετοιμαζόταν για ύπνο. Ωστόσο, χτύπησε το κουδούνι εκείνη τη στιγμή, και σίγουρη πως ήταν κάποιος Κύπριος φίλος της, άνοιξε χωρίς να ρωτήσει….

Διαβάστε τη συνέχεια στον Κυπριακό Χρονογράφο πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE